• YGS-4

    Eğitim Bilimleri F.


Bölüm 1
Merhaba arkadaşlar ben Hasan Sözen, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Neden Ankara Üniversitesi'ni tercih ettim, çünkü köklü bir üniversite ve akademik kadrosu kaliteli bir üniversite. Ankara Üniversitesinin Ankara'da bulunması nedeniyle, başkentte bulunması nedeniyle birçok olanakları mevcuttur. Sanatsal, eğitsel, kültürel ve sosyal alanlarda birçok etkinlikler mevcuttur.

Bölüm 2
Ankara Üniversitesi'nin bünyesinde fiziki açıdan bakacak olursak sportif imkanlar, olimpik yüzme havuzumuz, spor sahamız, kapalı spor salonumuz aynı zamanda çeşitli kütüphanelerimiz mevcuttur. Fakültemiz bünyesinde 19 tane öğrenci topluluğu vardır ve bunlardan ikisi bölümümüz bünyesinde kurulan akıl oyunları ve hoşgörü ahlaki yaklaşım topluluklarıdır. Akıl oyunları topluluğumuz genel olarak fakültemizin geneline hitap eden bir toplulukken, hayat yani hoşgörü ve ahlaki yaklaşım tamamiyle din kültürü ve ahlak bilgisi eğitimi bölümü öğrencilerine hizmet veren bir topluluktur.

Bölüm 3
Şehir dışından gelecek olan arkadaşlarımız barınma konusunda rahat olsunlar, çeşitli devlet yurtları, özel yurtlar aynı zamanda kiralık daire konusunda herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Ulaşım konusunda metro, ankaray, çeşitli otobüs hatları, dolmuşlarımız her zaman, günün 24 saati hizmet vermektedir. Değerli arkadaşlar Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü'nü tercih etmenizi önemle tavsiye ediyorum.
123