BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
KURUM VİDEOLARININ FARKLI KİŞİLERCE İZLENME SAYISI 13.149

Uluslararası Öğrenci

Merhaba, benim ismim Ainara.18 yaşındayım. Kazakistan’dan geliyorum. 7 aydır Türkiye'de Bilecik ilindeyim. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini tercih etme sebebim; diğer şehirler çok kalabalık.
Burası sakin ve okumak için uygun bir şehir. 10. sınıftan beri Türkiye’ye gelmek istiyordum. Bu fikrimi aileme söyledim ve fikrimi desteklediler. Ve buraya gelmek için artık sorun kalmadı. Buraya gelmeden önce biraz korkularım vardı ama gelince her şey güzel ilerledi ve korkmadım.
Buraya gelmeden önce Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi hakkında internetten araştırma yaptık ve daha sonra Sağlık bilimleri fakültesinde okumaya karar verdim. Bu fikrimi de ailem destekledi. Buraya gelmeden önce çok fazla arkadaşım yoktu. Buraya geldikten sonra daha çok arkadaşlarım olmaya başladı. Üniversitedeki eğitimden ve hocalarımızdan çok memnunum. Bizlere çok destek veriyorlar ve yardımcı oluyorlar. Buraya geldikten sonra daha bağımsız oldum, kendimi tanımaya fırsatım oldu ve özgüvenli olup yalnız
yaşamayı öğrendim. Türkiye’de Ankara’ya, Antalya’ya, İstanbul’a ve Eskişehir’e gittim. Bu şehirler Bilecik’e göre daha kalabalık ve daha büyük. Bilecik daha sakin bu yüzden Bilecik’i seviyorum. Bilecik ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine gelecek arkadaşlara tavsiyem; burası okumaya uygun bir yer. Bu yüzden burada okumanızı tavsiye ediyorum. Okulumdan mezun olduktan sonra Kazakistan’a gidip sağlık yönetimi bölümünde hastanelerde çalışmak isterim.
Üniversite sınavına girecek adaylara başarılar dilerim. Hepinizi Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümüne bekliyoruz.
DAHA FAZLASINI GÖRÜNTÜLE

İLETİŞİM FORMU

  • Facebook Link
  • Twitter Link
  • VK Link
  • Telegram Link
  • Instagram Link