YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ
KURUM VİDEOLARININ FARKLI KİŞİLERCE İZLENME SAYISI 25.003

Kariyer ve Mezun Merkezi

Merhaba, ben Doç. Dr. Sümeyra GAZEL. Yozgat Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi müdürüyüm. Kariyer ve Mezun Merkezimizden hali hazırda devam eden öğrencilerimiz ve mezunlarımız faydalanabilmektedir. Kariyer merkezimiz, öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal gelişimlerini destekleyecek çeşitli faaliyetler üstlenmektedir. Bunlardan en önemlisi, kariyer danışmanlığı hizmetidir. Öğrencilerimiz merkezimizde bulunan
profesyonel kariyer danışmanlarından randevu alarak online ya da yüz yüze kariyer danışmanlığından faydalanabilirler. Bununla birlikte mezun portal aracılığı ile yerel iş fırsatlarını öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz.
Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı İnsan kaynakları ofisinin organizasyonunda düzenlenen bölgesel kariyer fuarlarını ve ulusal staj programının koordinasyonunu üniversitemiz genelinde biz yürütmekteyiz.Kariyer ve Mezun Merkezimizi daha yakından tanımak adına öğrencilerimizin, sosyal medya ve internet kanalından bizleri takip etmelerini tavsiye ederim. Üniversite sınavına girecek adaylara başarılar diliyorum.
Kariyer ve Mezun Merkezi olarak yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.
DAHA FAZLASINI GÖRÜNTÜLE

İLETİŞİM FORMU

  • Facebook Link
  • Twitter Link
  • VK Link
  • Telegram Link
  • Instagram Link